У Києві за рік озеленювачі висадили понад 57 тисяч дерев та кущів, – ФОТО

У Києві за 2022 рік комунальники «Київзеленбуду», попри війну, висадили 4750 дерев та 53000 кущів у парках, скверах, бульварах та проспектах міста.

Про це повідомляється на сторінці «Київзеленбуд» у Facebook.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин, щоб ви завжди були в курсі.

Також вони висадили квіти, багаторічні та злакові рослини.

У столиці за рік комунальники висадили понад 57 тисяч дерев та кущів

Нам це вдалося, тому що з початку повномасштабного вторгнення ворогів ми не припиняли свою роботу, наші районні підприємства працювали злагоджено й без перерв, – зазначили в повідомленні.

В пресслужбі підкреслили, що нещодавно працівники «Київзеленбуду» висадили на нижньому плато у парку Володимирська гірка 15 платанів, які доповнюють алею і поступово також стануть окрасою цього місця.

В повідомленні зазначили, що в озелененні Києва їм також допомогали меценати, серед яких розсадники, бізнес та соціальні структури.

Ми також раніше повідомляли про те, що в Оболонському районі Києва комунальники висадили рекордну кількість квітів та кущів – 6 тисяч. Крім того, будо посаджено понад 2 тисячі декоративних злаків та багаторічних трав.

Крім того, писали, що під час останнього масованого обстрілу ракети країни-терористи пошкодили на підприємстві КП УЗН Печерського району Києва тепличний комплекс та адміністративну будівлю.