• Головна
  • На швидкості влетів у відбійник: у Києві п'яний водій намагався прикинутися пасажиром, - ВІДЕО
17:26, 15 травня

На швидкості влетів у відбійник: у Києві п'яний водій намагався прикинутися пасажиром, - ВІДЕО

На швидкості влетів у відбійник: у Києві п'яний водій намагався прикинутися пасажиром, - ВІДЕО

У Деснянському районі Києва сталася ДТП за участю легкового автомобіля Hyundai, водій якого не впорався з керуванням і на великій швидкості влетів у металевий відбійник. Як виявилось, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Хочете дізнаватись ще більше новин? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

За даними правоохоронців, на перехресті з круговим рухом водій Hyundai не впорався з керуванням, злетів із проїжджої частини та протаранив відбійник. При цьому, лише якимось дивом ніхто не постраждав.

Чоловік спробував перекласти відповідальність за аварію на свого пасажира і намагався переконати поліцейських, що за кермом сиділа інша людина.

Правоохоронці, які прибули на виклик, виявили у водія явні ознаки сп’яніння і запропонували йому пройти огляд на приладі "Драгер", проте чоловік категорично відмовився.

На щастя, на відрізку дороги, де сталася ДТП, були встановлені камери відеоспостереження — на кадрах чітко видно, хто саме сидів за кермом авто. Також горе-водія впізнали й очевидці аварії.

Патрульні відсторонили громадянина від керування транспортним засобом і склали на нього одразу кілька адміністративних протоколів. Подальшу долю водія вирішить суд.

Як ми писали раніше, дорожньо-транспортна пригода з постраждалими трапилася вдень 13 травня на трасі Київ-Одеса, поблизу Ксаверівки. Відомо, що в аварії постраждали жінка та її 8-річна дитина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ДТП #аварія #п'яний водій #кермувальник #відбійник #патрульні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...