• Головна
  • Володимир Дантес, Мурафа, Михайло Кукуюк та Григорій Герман у дубляжі сімейної пригоди “Ґарфілд у кіно”!
Новини компаній
11:00, 15 травня

Володимир Дантес, Мурафа, Михайло Кукуюк та Григорій Герман у дубляжі сімейної пригоди “Ґарфілд у кіно”!

Новини компаній

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

Разом з яскравими героями у неймовірну пригоду відправляється і фантастична зіркова команда дубляжу!

Джон - Володимир Дантес

Харизматичний співак Володимир Дантес подарував свій голос Джону - власнику рудого кота Ґарфілда.

“Я сам дуже сильно люблю мультики і був радий, коли мені запропонували, щоб моїм голосом говорив Джон. Тепер залишилось отримати велику роль в озвученні якогось захопливого фільму чи краще мультфільму.

Мій персонаж має істеричний тип темпераменту, бо з ним завжди трапляються якісь пригоди, тому в мене було дуже багато реплік саме з вигуками. Це було дуже смішно та весело. Як я вже казав, він – класний, добрий і трошки панікер”.

Роланд - Григорій Герман

Голосом ведучого ранкової програми «Ранок у великому місті» на ICTV2 та шоумена Григорія Германа заговорив кремезний шарпей Роланд.

“Великий, сильний, мовчазний, у зморшках! Все наче про мене. Хіба що з мовчазним питання. Тож які у мене ємоції до мого персонажа? Братські! Тим більше, я завжди любив шарпеїв. Проте ближче до кінця він розкриється з геть іншого боку. Як? Побачите у кінотеатрах!”

Нолан - Мурафа

Екцентричного та трохи дивукуватого Нолана - вірного напарника Роланда - здублював український блогер Мурафа.

«Для мене це перший досвід у дубляжі, і я вже давно мрія спробувати свої сили у новому амплуа. Нолан – крутий пес: він веселий, смішний, трохи вітряний, і хоча на перший погляд здається справжнім забіякою, згодом розумієш, що в душі він добрий і відданий. А ще він справжній друг для Роланда, а їхній дует то взагалі щось».

Отто - Михайло Кукуюк

У темпераментного Отто перевтілився актор театру і кіно Михайло Кукуюк:

“Персонаж, якого я здублював - харизматичний й неординарний. Він безумовно любить свою Етель, яка опинилася замкненою в контактному зоопарку, та робить усе, аби знову опинитися поруч з нею. Мені надзвичайно імпонує його образ та вірність коханій жінці. Попри те, що Отто доволі замкнутий в собі та мовчазний персонаж, він точно не залишить вас байдужим.

А ще я від душі рекомендую дивитися анімацію усією родиною, адже попри ті страшні події, які зараз відбуваються навколо нас, саме перегляд кіно з найріднішими дає відчуття радості і єднання, якого ми так прагнемо”.

Дивіться у кінотеатрах з 23 травня!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ґарфілд у кіно #кіноафіша #афіша Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...