• Головна
  • "П'яні вечірки" у Києві: суд відпустив з-під варти організатора Андрія Ярину
12:29, 10 травня

"П'яні вечірки" у Києві: суд відпустив з-під варти організатора Андрія Ярину

"П'яні вечірки" у Києві: суд відпустив з-під варти організатора Андрія Ярину

Обвинуваченого в організації п'яних вечірок у Києві, де вживали алкоголь, а опісля кривдили та принижували дівчат, відпустили під заставу в 272 тисячі гривень. Андрій Ярина перебував у СІЗО з лютого 2023 року.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Сторона обвинувачення наполягала на продовженні запобіжного заходу для Ярини у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Утім, Голосіївський районний суд міста Києва задовольнив клопотання прокуратури частково.

Крім того, обвинуваченого зобов'язали носити електронний засіб контролю, не виїжджати без дозволу суду із населеного пункту, де він проживає, не спілкуватися зі свідками та потерпілими, а також здати на зберігання закордонний паспорт.

Нагадаємо, у Києві та ще в одному регіоні країни правоохоронці проводили обшуки у хлопців, які організовували п’яні вечірки. Хлопці вживали алкоголь, принижували дівчат, а потім завантажували докази своїх розваг в Інтернет.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #вечірки #Андрій Ярина #застава #розбещення #суд #браслет
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...