• Головна
  • Куди звертатися містянам, якщо зникло світло, вода або газ: у Києві працює єдиний номер
10:22, 18 квітня

Куди звертатися містянам, якщо зникло світло, вода або газ: у Києві працює єдиний номер

Куди звертатися містянам, якщо зникло світло, вода або газ: у Києві працює єдиний номер

Якщо у вас раптово зникло електро- або водопостачання, то дізнатися, коли послугу відновлять, можна за єдиним номером – 15-57.

Як розповіли у "Київтеплоенерго", це ресурс, який дозволяє містянам дізнатися про причини відсутності комунальних послуг, а також терміни їх відновлення.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Комунальні служби автоматично передають до служби 15-57 інформацію про відключення, аварії, технічні роботи та багато інших даних. Центральна диспетчерська служба з питань ЖКГ обробляє цю інформацію та повідомляє клієнтів про статус послуг у будинку, – поінформували фахівці.

Мешканці міста також мають можливість налаштувати SMS-інформування безпосередньо на свій смартфон. Ще інформацію про статус послуг ЖКГ можна дізнаватись онлайн за посиланням. Кияни також можуть телефонувати за номером 15-57 (зі стаціонарного телефону) або (044) 500-1557 (з мобільного).

Крім того, ми повідомляли раніше про те, що компанія "ДТЕК Київські електромережі" оновила графіки відключень світла для Києва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #номер #відключення #абоненти #світло #Київтеплоенерго
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...