• Головна
  • Чим підживити малину навесні, щоб зібрати багатий врожай: просто та ефективно
18:32, 15 квітня

Чим підживити малину навесні, щоб зібрати багатий врожай: просто та ефективно

Чим підживити малину навесні, щоб зібрати багатий врожай: просто та ефективно

Для того, щоб отримати хороший урожай перед цим треба трохи постаратися. Навесні малину потрібно обов'язково підгодовувати, щоб в підсумку ласувати смачним урожаєм.

Але не варто поспішати підгодовувати, якщо на вулиці температура нижче п'яти градусів. Хтось підгодовує її відразу, як тільки починає сходити сніг, та більшість дачників радять підгодовувати малину у травні.

Відмінним прикормом є гумат натрію, який містить калій, фосфор та азот. Гумат натрію є відмінним стимулятором зростання для малини та розвитку культури. Окрім того він впливає на підвищення стійкості,  врожайності та якості ягід.

У травні можна підгодувати малину органікою: на 10 літрів води додаємо 2 столові ложки гумату натрію або половину літра кашоподібного коров'яку. Таку суміш необхідно вносити під корінь малини на початку або в середині травня.

Щодо мінеральних добрив - фахівці рекомендують для весняного підживлення поєднувати 60 грамів суперфосфату, 30 грамів аміачної селітри та 40 грамів калійної солі на 10 літрів води.

Після такого прикорму ви просто втомитеся збирати врожай, тому що його буде дуже багато. В період цвітіння рекомендується використовувати більше калію та фосфору що робить ягоду солодше міцнішою і ароматнішою.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій Києва, столичного регіону та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #малина #підживлення #городництво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...