• Головна
  • На «Kyiv Smart City Forum 2015» покажуть інноваційні проекти столиці
Новини компаній
16:55, 30 вересня 2015 р.

На «Kyiv Smart City Forum 2015» покажуть інноваційні проекти столиці

Новини компаній

2-3 жовтня у Києві, на НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55), відбудеться головний захід IT-спільноти міста Києва – «Kyiv Smart City Forum 2015». Мета форуму – привернути увагу до руху «Kyiv Smart City», розповісти про реальні проекти і показати користь, яку зможе від них отримати кожен киянин.

Протягом двох днів учасники форуму – експерти в галузі ІТ, представники урбаністичних та громадських організацій, а також всі кияни, яким небайдуже майбутнє рідного міста, матимуть змогу спільно виробити концепцію «розумного» міста. Для цього їм буде надано вільний простір для спілкування, а також можливість показати учасникам форуму свої розробки та рішення, які допоможуть зробити життя в місті Києві простіше, безпечніше, цікавіше.

Крім того, під час форуму київський міський голова Віталій Кличко презентуватиме стратегічний план розвитку міста на наступні п’ять років, що був розроблений командою Kyiv Smart City.

У рамках «Kyiv Smart City Forum 2015» відбуватимуться панельні дискусії:

- Концепція Kyiv Smart City 2020 – шляхи втілення

- Презентація проектів переможців хакатону Kyiv Smart City

- Панельна дискусія мерів міст України - «Державно-приватне партнерство». Доклад-кейс - «Створення IT-рішень для міста руками IT-спільноти та комерційного сектору». Доклад-кейс - «Фондування проектів для міста та соціальних проектів за допомогою краудфандинг та краудсерсінгу». Доклад-кейс - «Освітні ініціативи як невід’ємна частина розумного міста». Доклад-кейс

Також діятимуть зона виставки (місце демонстрації інноваційних рішень для міста (Smart вулиця: інтерактивний автобус, сучасна зупинка, електроенергія, світлофор, водопостачання/водоочищення, еко-смітники, сучасна лавочка, електромобіль від українського виробника, 3Д сканер простору і багато іншого, Smart-додатки для розвитку туризму (інсталяція памятника) та зона відпочинку (їжа та напої, продаж сувенірної продукції з лого Smart City, музика).

03 жовтня о 15:00 відбудеться нагородження інноваційних та суспільно-активних проектів, що були реалізовані протягом року.

Детально ознайомитися з програмою та додатковою інформацією можна на сайті форуму http://kscf.in.ua/.

ВАЖЛИВО! Для всіх активних киян вхід на зону виставки та на нагородження ВІЛЬНИЙ!

Акредитація та додаткова інформація:

Марія Тютюнник, 067-239-23-75, [email protected] Анастасія Яковенко, 063-340-66-27,[email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...