• Головна
  • Paradis du Vin запрошує киян на дегустацію
Реклама
13:43, 31 березня 2015 р.

Paradis du Vin запрошує киян на дегустацію

Реклама

2 квітня у винному бутіку "Paradis du Vin" відбудеться арт-дегустація елітного алкоголю. Цього вечора гості зможуть оцінити вина ексклюзивної української винокурні "Бейкуш", білий коньяк у цікавих коктельних варіаціях та полугар, який по праву вважають батьком горілки та братом віскі. Тільки цього вечора будуть діяти спеціальні пропозиції на найкращі алкогольні напої. Винний бутік "Paradis du vin" проведе лотерею та аукціон. Пригощає кондитерський дім "Сміян".

Упродовж вечора працюватиме арт-простір, де будуть представлені роботи українських митців: шляпи та прикраси від Насті Подерв'янської, ювелірні вироби від Sergey Zhernov, "Samokish jewelry" та Тетяни Чорної, wine cork-art від Сергія Ткачука, а також картини Інги Макарової. Fashion-координатор компанії CR Group Аліта Рожанська організовує показ вечірніх суконь від першого українського сервісу аренди дизайнерських суконь "Rent A Brand".

Атмосферу вечора створять дует Duo Inception (скрипка, віолончель) та чарівна співачка Анна Васильєва. Ведучий – Сергій Ткачук.

Медіа-підтримка - журнал "Kolo Ua",Grand Magazine, "Дегустатор", "Счастье",сайт міста"44 ua", Роса TВ.

Партнери: Personal Model Management, "Майстерня моди".

Організатор заходу — креативна компанія CR Group.

Вхід на арт-дегустацію виключно за запрошеннями. За детальною інформацією та для отримання запрошення звертайтеся за телефонами 093 246 14 71, 097 008 47 42, 097 162 22 43

првоноеоено

првоноеоено

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...