• Головна
  • Кому война, а кому реконструкция. В Киеве журналисты телеканала инсценировали блок-пост и напугали местных жителей
08:25, 4 липня 2014 р.

Кому война, а кому реконструкция. В Киеве журналисты телеканала инсценировали блок-пост и напугали местных жителей

Журналисты телеканала СТБ, для съемок одной из программ канала, инсценировали блок-пост сепаратистов под Киевом.

Установили мешки с песком, ленточки полосатые развесили. Однако бдительные киевляне позвонили в милицию и сообщили о явлении сепаратистов народу. Трое милиционеров испугались не на шутку и даже собрались звать подкрепление с автоматчиками. Но не пришлось. 

"Учора знімальна група "організувала" блокпост терористів під Києвом. Ми ледве знайшли пару колорадських стрічок і макетів АК, зодягнули акторів і фільмували, як автомобіль проходить огляд. Місцеві самооборонівці поставилися з розумінням і не лише допомагали облаштовувати знімальний майданчик, а й самі зіграли двох веселунів-сепарів. Повз нас постійно їздили різні автівки, обережно оминаючи мішки й "озброєних" акторів з георгіївськми стрічками на грудях. Минула година, потрібний епізод відзнято, ми вже зібрали апаратуру і приготувалися звідти їхати працювати на інше місце, як раптом - МІЛІЦІЯ. Не минуло й години, як до нас приїхали двійко міліціонерів із Києво-Святошинського райвідділку в цивільному одязі й розхристаних бронежилетах і обережно поцікавилися, що ми тут робимо. 
Побачивши камери і мирних людей та місце "без жодних ознак протиправних діянь" правоохоронці зітхнули з полегшенням і запропонували написати пояснення. У машині, заповнюючи з моїх слів бланк, один зізнався, що коли їхали до нас, то думали вже викликати підкріплення: "Нам сказали, що там цілих три автоматники і чоловік сім терористів зі стрічками на грудях, а в нас що? в нас два пістолети Макарова..." Так що з одного боку було дуже приємно, що міліція відреагувала на повідомлення НЕБАЙДУЖИХ громадян (!), а з іншого, прикро за міліціонерів, бо проти трьох справжніх автоматів два ПееМи було би явно замало. Отак дрібний епізод із завтрашнього спецрепортажу СТБ (18:30) став приводом для дружби з капітаном міліції і допоміг з"ясувати, що в нас відкрито сепаратероризм не пройде", - написал в ФБ Сергей Огородник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Киев #Киевщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...