• Головна
  • Автентична продукція від виробників Карпатського регіону
Новини компаній
17:00, 13 травня 2021 р.

Автентична продукція від виробників Карпатського регіону

Новини компаній

Головним критерієм при виборі харчових продуктів серед українців є не лише її відмінний смак, а й гарантована якість. Таким своєрідним гарантом якості товарів є торгова марка "Смак українських Карпат", яка об'єднує більше 20 унікальних виробників Карпатського краю.

Що таке ГС "Карпатський смак"?

Це професійна громадська спілка, яка гарантує споживачам максимальну безпеку та якість продуктів, які реалізовуються членами організації — малими виробниками продуктів харчування Карпатського регіону. Кожен фермер, який є членом ГС "Карпатський край" перед отриманням ліцензії на використання ТМ “Смак Українських Карпат” проходить інспекцію на дотримання вимог до виробництва, зберігання та реалізації готової продукції та сировини.

Автентичність, якість, безпечність — основні принципи діяльності членів спілки

Кожен виробник "Смаку українських Карпат" відповідає вищезгаданим критеріям. Це забезпечується, насамперед, їх локальним місцезнаходженням — виробництва знаходяться в Карпатах і використовують сировину для своїх продуктів саме звідти. У господарстві використовують виключно натуральне добриво, без використання стимуляторів росту та захисту рослин. Тож придбавши продукцію у підприємця, який має ліцензію ТМ "Смак українських Карпат", споживач може бути впевненим у гарантовано високих стандартах якості та безпеки виробництва.

Карпатські виробники локальної продукції

Спілка зібрала найкращих представників виробників сільськогосподарської продукції у Львівській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Традиційні продукти, виготовлені за особливою рецептурою здивують своїм винятковим смаком навіть тих, хто уже давно знайомий зі смаком бринзи, маринованих грибів, трав'яних чаїв, та леквару.

В онлайн магазині tuca-shop.com.ua Ви можете придбати такі продукти:

  • М'ясна продукція;
  • Карпатські сири;
  • Олія;
  • Зернові та крупи;
  • Овочі;
  • Леквар, сиропи, соки;
  • Гриби;
  • Медова продукція;
  • Карпатські трав'яні чаї.

До прикладу, "Козяча ферма двох Катерина", яка діє на території Львівської області пропонує надзвичайно смачні та поживні сири з козячого молока, а ще на Львівщині розташовано фермерське господарство Костів, яке виготовляє продукти харчування органічного виробництва. Ці продукти ще називають суперфудом: спельта, зелена гречка, чорнушка, маш, амарант, сочевиця тощо. Чернівецька область представлена сучасно-екологічними виробництвами по заготівлі, переробці та зберіганні грибів та ягід. Так СОК "Дари Гуцульщини" пропонують свіжі, сушені та заморожені білі гриби, лисички, опеньки тощо.

Івано-Франківський карпатський край славиться пасічниками, серед яких є Василь Мануляк. Його пасіка знаходиться високо в горах, де кожна бджілка зможе принести не лише смачний, а й корисний мед з високоефективними лікувальними властивостями. А на Закарпатті працює фермерське господарство Гашпар, які окрім того, що виготовляють м'ясну продукцію, тішать своїх відвідувачів міні контактним зоопарком із різноманітною живністю українського села.

Кожен виробник ГС “Карпатський смак” - різний та унікальний. У кожного своя історія та якісний автентичний продукт.

Розвиток та діяльність громадської спілки «Карпатський смак» здійснюється за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Сайт: https://tuca.com.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...