Реклама
14:33, 18 грудня 2016 р.

Як вибрати перчатки ХБ

Реклама

Якщо ви затіваєте будівництво або плануєте робити вдома ремонт, вам доведеться подбати не тільки про спеціальних інструментах і техніці, але і про спецодязі. Важливим елементом спецодягу будівельні перчатки. Вони покликані захищати руки робітника від порізів, пошкоджень, мозолів і тріщин. Вони незамінні, коли доводиться працювати в холодну погоду або мати справу з шкідливими речовинами. Придбати такі вироби ви завжди зможете на сайті http://favorit-torg.com.ua/work-gloves-optom/ .

Види будівельних перчаток

Існує кілька різновидів хб перчаток, які використовуються для різних цілей, а саме:

  • Звичайні перчатки х б, наприклад, такі як ПЕРЧАТКИ Х/Б БІЛІ Б/ПВХ це найдешевший варіант. Може проводитися з вторсировини і мати мінімальний термін експлуатації. Як правило, використовуються тільки один раз, т. к. тканина швидко розповзається по шву від випадково утворилася дірочки або діри.
  • Перчатки х б з точковим малюнком з ПВХ (ПЕРЧАТКИ Х/Б З ПВХ ХВИЛЯ (1/10ПАР)).
  • Бавовняні перчатки з латексним покриттям. Ці перчатки вже здатні витримати деякий тертя і розтяг. В основі тканини лежить більш міцна нитка, яку не так легко порвати. Покриття з латексу дозволяє уберегти руки від механічного пошкодження склом або арматурою.
  • Перчатки х б з подвійним латексні покриттям мають ще більший термін експлуатації і ще більший ступінь захисту.

Як вибрати будівельні перчатки

В першу чергу перчатки повинні відповідати цілям і завдань майбутньої роботи. Уважно оцініть захисні властивості виробу, приміряйте його: подивіться, наскільки вам зручно і комфортно. Руки в перчатках х б не повинні пріти, шкіра повинна «дихати». Як і будь-який товар, даний виріб має відповідати ГОСТу, тому можна попросити у продавця сертифікат і документи, які б підтвердили якість купується вироби.

Ступінь дотику так само дуже важливий момент, від цього залежить безпека і правильність роботи. Якщо у виробництві даного товару були дотримані всі технологічні моменти і співвідношення різних ниток пряжі ідеальне, такий товар можна брати, звичайно, якщо він вам підходить за розміром.

Будівельники, дачники і робітники, які довго перебувають на вулиці і користуються різним інструментом, можуть придбати легкі і дихаючі трикотажні перчатки, в'язана модель підійде для більш холодної погоди.

В магазине FavoritTorg доступны хозтовары оптом, еще множество категорий на все случаи жизни. Цены существенно ниже рыночных.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЯквибратиперчаткиХБ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...