• Головна
  • Франківська дизайнерка задає модні тенденції на всесвітній весільній виставці. ФОТО
Новини компаній
15:00, 16 травня 2017 р.

Франківська дизайнерка задає модні тенденції на всесвітній весільній виставці. ФОТО

Новини компаній

Таня Гріг — відома дизайнер весільного вбрання з Івано-Франківська. Нещодавно вона зі своєю командою повернулася з найбільшої у Європі весільної виставки European Bridal Week 2017.

Вже майже 15 років бренд Tanya Grig створює креативні та вишукані весільні сукні. За цей час він завоював численних прихильників як в Україні, так і за її межами. З кожним роком талановита дизайнерка розширює географію своїх постійних клієнтів.

Так сталося і цього року на міжнародній весільній виставці European Bridal Week 2017, що пройшла наприкінці квітня в німецькому місті Ессен. Впродовж трьох днів у величезному павільйоні близько 130-ти учасників з усього світу демонстрували свої останні колекції весільних суконь.

Серед них була і франківчанка Таня Гріг зі своєю новою колекцією 2018 року, в яку увійшло близько 50-ти унікальних суконь. В ній дизайнерка продовжує експериментувати зі своїм улюбленим матеріалом — мереживом, вишукано поєднуючи його з атласом, шовком, шифоном. Богемний шик та майже повітряна легкість моделей лишаються незмінною візитівкою її суконь.

Серед робіт Тані Гріг багато суконь-трансформерів. Саме вона разом з іншими українськими дизайнерами привезла кілька років тому на цю виставку ідею суконь 3(або 4 чи навіть 5)-в-1. Зйомні елементи роблять сукні більш універсальними. Після цього подібні моделі почали з’являтися в колекціях інших європейських дизайнерів.

В цьогорічній колекції франківчанки багато суконь зі зйомними рукавами. Відома в Німеччині власниця мережі весільних салонів Марітта Емсер окремо відмітила цей дизайнерський хід Тані Гріг та зауважила, що це стане трендом 2018 року. І дійсно, зйомні рукава набирають популярності в Європі з ростом кількості наречених-мусульманок. Релігійні канони вимагають, щоб їхні руки під час весілля були закриті.

Франківська дизайнерка задає модні тенденції на всесвітній весільній виставці. ФОТО, фото-3

Результатом триденної виставки для бренду Tanya Grig стали кілька сотень замовлень від весільних салонів з усього світу. До вже постійних клієнтів з Німеччини, Австрії, Бельгії, Італії, Швейцарії, Великобританії додалися покупці з Австралії, Фінляндії та Мальти.

По закінченні European Bridal Week 2017 пройшла фотосесія цих суконь під керівництвом відомого фотографа та блогера з Івано-Франківська Наталії Каблюк. Фотографували в містах Утрехт та Амстердам. Незважаючи на холодну та мінливу погоду, притаманну Нідерландам, зйомки завершилися успішно.

Франківська дизайнерка задає модні тенденції на всесвітній весільній виставці. ФОТО, фото-4
Франківська дизайнерка задає модні тенденції на всесвітній весільній виставці. ФОТО, фото-7

Побачити каталог весільних колекцій можна на веб-сайті TM Tanya 
Grig та в соціальних мережах: Instagram, Facebook TM Tanya 
Grig
, Facebook Весільний салон «Ренесанс»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Івано-Франківськ #новиниІвано-Франківська #TanyaGrig #ТаняГріг #весільнісукні #дизайнерка #Ессен
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...