На численні прохання глядачів - з грандіозним концертом «Вночі». Святослав Вакарчук приїде до рідного міста не сам , а з цілою компанією музикантів.

Святослав Вакарчук: «Програма «Вночі» вийшла з творчої лабораторії, де ми могли писати музику, яку ще ніколи не робили раніше. У результаті з’явилося одинадцять пісень, кожна з яких є для мене дуже близькою і дорогою. Жодну з них не можна віднести до якогось конкретного музичного стилю – в них є все: від джазу до регі. «Вночі» розрахований не тільки на прихильників «Океану Ельзи», але й на тих, хто взагалі не цікавиться рок-н-ролом».

За настроєм «Вночі» схожий на картини художників-імпресіоністів. Це, в першу чергу, концентрована емоція, що висловлює найважливіше з внутрішнього світу автора. Частина пісень створювалася під час його подорожей Європою та Америкою. Зокрема, текст «Поперед мене гори сині» було написано на березі Женевського озера в Швейцарії, а слова титульної композиції «Вночі» - на сороковому поверсі готелю у Нью-Йорку.

Окрім пісень з альбому вночі вишукана  публіка та шановні гості міста почують старі добрі хіти легендарного “Океану Ельзи”.