ПРОЛЮБОВ

SECRET GUEST, Скрябін і LETAY зустрінуться на одній сцені під час святкового концерту до Дня Святого Валентина  в клубі STEREOPLAZA 14 лютого 2020 року.

ПРОЛЮБОВ можна розмовляти довго, проте немає способу сказати про неї краще, ніж заспівати.
ПРОЛЮБОВ знає кожен, але не кожному вже пощастило її знайти.
ПРОЛЮБОВ 14 лютого писатимуть у соцмережах, кричатимуть на перехрестях, згадуватимуть у листівках і гратимуть з великої сцени.

Великий святковий концерт до Дня всіх закоханих, буде влаштовано для тих, хто вже знайшов своє кохання, і тих, хто ще тільки мріє його знайти. Учасники дійства – всі романтики та найліричніші в Україні гурти.

Ім’я головного хедлайнера поки тримають в секреті, проте відомо, що ним стане відомий український рок-гурт, учасники якого вже давно здобув славу головних рок-романтиків країни. Під пісні цим музикантів українці переживали перше кохання, зустрічались і  розлучились назавжди, а також мріяли, що головна зустріч ще попереду.  
14 лютого, у День всіх закоханих, ці музиканти співатимуть виключно ПРОЛЮБОВ.

Ще два учасники концерта – гурти Скрябін і LETAY.

Скрябін – рок-гурт, любов до якого у різні часи його творчості відчував у своєму серці майже кожен меломан. Вони ПРОЛЮБОВ до музики, до Батьківщини і рідних. Але найголовніше Скрябін –  це наша історія ПРОЛЮБОВ до Кузьми. Зараз пісні Андрія Кузьменка у складі Скрябін виконує Yurcash, проте ще й сьогодні вони на концертах Скрябіна звучить так само переконливо, як і за часів Кузьми.

Ілля Резніков, більш відомий слухачам, як LETAY – той самий хлопець, що підкорив глядачів Нацвідбору «Євробачення-2019» експериментальним театралізованим номером і романтичним пісенним зізнанням «Мила моя». Не перестав LETAY співати ПРОЛЮБОВ і після конкурсу. Його трек «Кохайтесь» став складовою саундтреку до народного кіно блокбастера «Свінгери 2»,  а lyric video «Лицарю Личить Сталь», поєднало рефлексії кохання переплетені з роздумами про країну.

14 лютого, StereoPlaza, ПРОЛЮБОВ